За нас

За Фамилекс

За компанията:

Основана преди две десетилетия, ФАМИЛЕКС ООД е една от водещите компании в своя бранш. Основният й предмет на дейност са внос, пакетиране, дистрибуция и търговия с хранителни продукти. В портфолиото са застъпени различни видове ориз, варива, брашна, консерви и пр.

Складово-производствената и административна база на ФАМИЛЕКС е разположена на територия от 8000 кв. м. в гр. Пловдив. Компанията разполага със собствени логистични бази  в градовете София, Плевен и Монтана.

Компанията има успешно защитена и внедрена Интегрирана система за управление на качеството, която отговаря на изискванията на Codex Alimentarius / НАССР система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки/ , ISO 9001:2008, както и FCCS 22 000, за да се гарантира напълно качеството и безопасността на храната, която предлагаме на нашите потребители.
ФАМИЛЕКС ООД е дългогодишен и официален дистрибутор на продуктите на София Мел, Дерони, Компас, Спетема, Булконс, Елена, Mrs Katy, Yuva, Seva Natural, Славянка, Златна русалка, San Lazaro, Валбес .

Добре дошли в света на продукти ФАМИЛЕКС

Всяко зрънце в продуктите с марка „ФАМИЛЕКС”, които присъстват на трапезата на българските семейства вече години наред, си има своята история, която да разкаже. Как е било посадено в най-плодородната земя, как е поливано и пазено с най-голяма грижа, как е галено от всеки слънчев лъч, как е прибрано и съхранено, докато накрая с радост се озове в дома и на трапезата ни. Защото, когато се отнася до семействата ни и с какво се хранят най-важните ни хора, всичко е от значение.

Затова ние от компанията – лидер в своя сегмент, казваме, че е важно във всяко зрънце да има слънце. А слънцето е светлина, топлина, здраве, усмивките на нашите деца, живот.

Във „ФАМИЛЕКС” добре разбираме това и вече 20 години работим неуморно, за да бъдем добри приятели и верни помощници на българското семейство в приготвянето на домашната трапеза. Стараем се да предугаждаме какви са неговите вкусове и желания и да не спираме никога пред предизвикателствата.

Всеки един наш продукт преди да стигне до Вас – нашите потребители, минава през строг контрол, проверки и анализи. Ние добре разбираме, че безупречното качество на храната, която ежедневно присъства на трапезата ни, е от огромно значение. За нас е важно изискванията и потребностите на нашите потребители да бъдат задоволени напълно и те да бъдат спокойни.

Освен всичко друго, важен е и вкусът! А той е напълно съобразен с традициите и предпочитанията. Ако на нас не ни харесва – няма да го предложим и на Вас! – простичко и ясно обясняваме ние от „ФАМИЛЕКС”. Всеки потребител е важен точно толкова, колкото и всяко зрънце!
Предимства

Коректност

Качество

Иновативност

повече от 20 години на пазара

Разгледайте нашия КАТАЛОГ!