Паста сос Фамилекс

familex_news

Има стотици добри рецепти за приготвяне на паста, но ние мислим, че всичко в крайна сметка зависи от сосът! Именно за това направихме своя линия от Паста сосове.

Комбинирайте най-подходящата форма паста с най-подходящия за тази форма сос. И в правилното съотношение. Италианците всъщност слагат съвсем малко сос в своята паста, именно защото искат да усетят еднакво добре вкуса и на пастата, и на соса. Така че, ако искате да се насладите на пастата си, то не я давете в сос. Правилото гласи, че трябва да се използва толкова сос, колкото и паста, като след сваряването, пастата се запържва леко на тиган със соса. В Италия съществуват над 300 вида паста, като най-често всеки регион има своя специфична форма или рецепта, с която се гордее. Различните форми паста си подхождат с различни видове сосове. Така например, късата паста като пенето върви най-добре с късчета месо и сос на зеленчукова основа. Фетучини или папарделе вървят най-добре с богати на вкус, сметанови сосове, докато букатините и канелоните са идеални за печене на фурна.

Ние се спряхме на 4те класически вида сосове за паста:

Домати с босилек

Зеленчуков

Маслини и чили

Печени пиперки

 Паста сос

Разгледайте нашия КАТАЛОГ!