Глазирани свински ребърца

familex_recipe

Необходими продукти:

  •  Сос за барбекю(570 г)
  •  кафява захар Мавриций Фамилекс (55 g)
  • 4 супени лъжици ябълков оцет Фамилекс
  • 3 чаени лъжички сушен риган Фамилекс 
  • 1 чаена лъжичка сос Уорчестър
  • 1 супена лъжица лют червен пипер Фамилекс
  • 1 супена лъжица чили на прах Фамилекс 
  • 1.5 кг свински ребърца
  • сол на вкус
  • черен пипер, на вкус
  • червен пипер, на вкус
    • Грил подправка за пикантни ребърца с мед и горчица

Начин на приготвяне:


  1. Смесете сос bbq, кафява захар, ябълков оцет, риган, сос Уорчестър, кайенски пипер, грил подправка за пикантни ребърца и чили на прах в малка купа.
  2. Добавете сол и черен пипер на ребрата. Поставете ребрата в мулти кукър и ги покрийте със соса.
  3. Гответе бавно в продължение на осем часа или високо в продължение на четири часа.
  4. След като сте направили ребрата с помощта на готварска четка с остатъка от соса покрийте ребрата.
  5. Нарежете ребрата, сервирайте със сос bbq.
 

Разгледайте нашия КАТАЛОГ!