
Необходими продукти:
400 гр талиатели Фамилекс
0.280 л гъби цели Фамилекс
250 мл. течна готварска сметана
1 глава лук
3 скилидки чесън
Филе
Маслини
Кашкавал
2-3 пера пресен лук
Сол
Мащерка
Олио за пържене
Начин на приготвяне:
1. Слагаме талиателите във вряща подсилен вода за 10 минути
2. Нарязваме Лука и чесъна на ситно и ги запържваме. След това добавяме филето, маслините и гъбите и запържваме и тях.
3. Готовите талиатели слагаме в тигана при другите продукти и изсипваме течната сметана, сол, мащерка и настърган кашкавал и разбъркваме добре.
4. Сервираме в дълбока чиния със ситно нарязани пера пресен лук