За нас

За Фамилекс

Добре дошли в света на продукти ФАМИЛЕКС

Основана преди две десетилетия, ФАМИЛЕКС ООД е една от водещите компании в своя бранш. Основният й предмет на дейност са внос, пакетиране, дистрибуция и търговия с хранителни продукти. В портфолиото са застъпени различни видове ориз, варива, брашна, консерви, зърнени храни, плодови напитки и др.                               

Всяко зрънце в продуктите с марка „ФАМИЛЕКС”, които присъстват на трапезата на българските семейства вече години наред, си има своята история, която да разкаже. Как е било посадено в най-плодородната земя, как е поливано и пазено с най-голяма грижа, как е галено от всеки слънчев лъч, как е прибрано и съхранено, докато накрая с радост се озове в дома и на трапезата ни. Защото, когато се отнася до семействата ни и с какво се хранят най-важните ни хора, всичко е от значение. Затова ние от компанията – лидер в своя сегмент, казваме, че е важно във всяко зрънце да има слънце. А слънцето е светлина, топлина, здраве, усмивките на нашите деца, живот.

Във „ФАМИЛЕКС” добре разбираме това и вече 20 години работим неуморно, за да бъдем добри приятели и верни помощници на българското семейство в приготвянето на домашната трапеза.

Всеки един наш продукт преди да стигне до Вас – нашите потребители, минава през строг контрол, проверки и анализи. Ние добре разбираме, че безупречното качество на храната, която ежедневно присъства на трапезата ни, е от огромно значение. За нас е важно изискванията и потребностите на нашите потребители да бъдат задоволени напълно и те да бъдат спокойни.

Фамилекс подкрепя българските производители и е дългогодишен партньор с тях. Голяма част от продуктите присъстващи в асортимента са висококачествени български продукти.  

Складово-производствената и административна база на ФАМИЛЕКС е разположена на територия от 8000 кв. м. в гр. Пловдив. Компанията разполага със собствени логистични бази в градовете София, Варна, Плевен и Монтана.

 


 От месец януари 2022 година Фамилекс ООД е горд притежател на сертификат, съгласно водещия международен стандарт IFS Food, v.7 - част от GFSI (Глобална инициатива за безопасност на храните).
Това беше изключително важна стъпка за нас като част от хранителната верига и като фирма, произвеждаща частни марки, тъй като стандартът съдържа много изисквания, свързани със спазването на спецификациите на клиента.
IFS Food се отрази мотивиращо на производствения отдел и на Организацията като цяло в усилията ни за пакетирането на качествен и безопасен продукт.
IFS Food ни помогна да оценим способността си да спазваме изискванията за безопасност и качество и ни помогна смело да демонстрираме ангажираност и комплексен контрол на пакетажния процес, стимулиращи надеждност и доверие в нашите клиенти и партньори.
 
 
 
 
 

Предимства

Коректност

Качество

Иновативност

повече от 20 години на пазара

Разгледайте нашия КАТАЛОГ!