Иновация в опаковката - Тетрапак

familex_news

⇒ Иновативна

⇒ Удобна

⇒ Рециклируема

Тези три думи напълно описват новите опаковки на нашата царевица и зелен грах.

 

Идеята за такъв вид опаковка идва от средата на 20в. от шведи, които са си поставили за цел да направят революция в картонените опаковки на стоки. Тя следва да бъде по-удобна за използване и с висока степен на защита на храните и напитките съхранявани в нея. Тетрапак от няколко години насам бива използвана от 408 бранда храни и напитки по света

    ЕКОПАК, съвместно с Тетра Пак, стартираха нов проект за сепариране и рециклиране на картонени опаковки от течности. До сега тези от тях, които са събрани в сините контейнери за хартия, се отделяха за оползотворяване с получаване на енергия. 

   Смеем да твърдим, че ние сме загрижени за опазването на Околната среда и по тази причина във "Фамилекс" се стремим да се усъвършенстваме във всеки един аспект от сферата, в която работим. Изборът с какви храни да започнем беше лесен - Царевица и грах. Това са продуктите, които присъстват най-често на нашата маса. Освен това са едни от зеленчуците с най-много ползи за организма, а ние държим на правилното хранене.

  Надяваме се със статията да сме Ви заинтригували и в най-скоро време да се убедите сами в написаното. 

 

Разгледайте нашия КАТАЛОГ!