Коледни подаръци

familex_news

За децата - разбира се те са най-нетърпеливи и с най-големи очаквания какво ще получат за Коледа. За сметка на това пък те винаги знаят какво искат и при тях изборът е най-лесен, но освен материалния подарък не забравяйте, че най-важното за тях е вашата обич и внимание !Тук опаковката е също от изключително значение – моментът на разопаковането повишава магията и трепета, носи още повече изненада.
За мъжете - при тях може би изборът е най-труден, защото са малко по-капризни, не може да им се уцели лесно вкуса или предпочитанията. Класически пример за мъжки подарък са бутилка хубаво питие, или по-разпространените – риза, колан или портфейл. Може би малко по-оригинален подарък са книга, билет за събитие или някакво hi-tech устройство.
За дамите - е тук изборът колкото е лесен толкова и труден. Съветът ни е да не експериментирате, а да заложите на сигурните неща. Жените винаги дават сигнали какво точно искат в случай, че не сте ги разпознали заложете на хубаво бижу. В този случай никога няма да сгрешите. Колкото и бижута да има любимата Ви, едно в повече никога не е излишно.
За бабите и дядовците - Прекрасен подарък за това е снимка на цялото семейство в рамка или само на внуците – подберете жизнерадостна, лъчезарна и усмихната снимка на своето дете или на всички внучета, правена през годината.
Ако разполагате с ограничени средства, може да подготвите общ подарък за всяко едно семейство. Много добър избор при наличие на повече средства е кошница с подбрани луксозни продукти.
*Най-важно при избора на подарък е да се съобразите с вкуса и предпочитанията на човекът или хората, за които ще бъде предназначен.