Топ 5 Начина да използвате Карамелизиран лук

familex_news

Както вече знаете, ние от ФАМИЛЕКС се стремим да бъдем иновативни и да отговаряме на нуждите на нашите потребители. Нашият продукт Карамелизиран лук Фамилекс се предлага в опаковки от 190гр и  390гр, за да отговаря на всички нужди. Един гурме продукт, придаващ уникалност на всяко ваше ястие. Опитайте.

 

 

 

В следващите редове ще прочетете нашите топ 5 начина как и къде може да го изпозвате.

Прочетете за любимите ни употреби за карамелизиран лук ФАМИЛЕКС и споделете ВИЕ как го ползвате?

  1. САЛАТИ: Тънки панделки от карамелизиран лук добавят неповторима  текстура и вкус към всяка зелена салата. Също така са чудесен избор за добавка към салата от паста и зеленчуци за обяда в офиса. Карамелизираният лук също е страхотен в зърнените или бобови салати, които се предлагат на топла или стайна температура.
  2. САНДВИЧИ: Слой от карамелизиран лук е идеалното допълнение за бургери и сандвичи с деликатеси. Дълбоката сладост придава неповторимост и превръща обикновеният сандвич в такъв със специален вкус.

     

    3. ПИЦА: Ако искате да почувствате гурме-то, опитайте карамелизиран лук на върха на домашна пица! Ние харесваме  когато съчетанието е само от няколко други гарнитури, така че вкусовете на всяка може да се откроят. Опитайте тези комбинации: 

-Горгонзола, Прошуто и Карамелизиран лук

-Козе сирене , Карамелизиран лук, поръсено с пресен босилек

-Карамелизиран лук, Смокиня и Рукола.

  

 

 

4. ПАСТА: Лукът е основата на повечето сосове за паста , ако решите да използвате карамелизиран лук, ще придаде уникалност, характер и дълбочина на ястието ви.

 

 

5. ПРЕДЯСТИЯ: Карамелизирания  лук е подходящ за почти всички видове предястия във вечерното ни меню. Опитайте с парче сирене върху брускета, със стрък от пресен босилек.

 

 

Какви са любимите ви начини да използвате карамелизиран лук?

 

Разгледайте нашия КАТАЛОГ!