С какво се отличаваме?

За да постигнем максимално добър продукт за крайния потребител търсим най-качествените суровини.

Складово-производствената и административна база на ФАМИЛЕКС е разположена на територия от 3000 кв. м. в гр. Пловдив. Разполагаме още със собствени логистични бази в градовете София, Варна, Плевен и Монтана.

Дистрибутори сме на престижни търговски марки, които са лидери в своя бранш – Компас, Булконс, Елена, Дерони и др.

Фокус върху качеството

За нас е от съществено значение да предлагаме продукти с безупречно качество. Затова работим с утвърдени български и международни производители, които споделят нашите ценности.

Подкрепяме българското

Гордеем се с това, че сме дългогодишен партньор на български производители на хранителни стоки. Подкрепяме местното производство и допринасяме за развитието на българската икономика.

Отговорен бизнес

Ние сме ангажирани с опазването на околната среда и с етичното поведение. Прилагаме стриктни практики за опазване на ресурсите и се грижим за благосъстоянието на нашите служители.

Нашата мисия

Да осигурим на българските потребители достъп до най-качествените хранителни стоки, произведени с грижа за околната среда и в съответствие с най-високите стандарти за безопасност.

Нашият успех

Широка мрежа от клиенти

ФАМИЛЕКС си сътрудничи с широк кръг от клиенти, включително хранителни магазини, ресторанти, хотели, кафенета и кетъринг компании.

Развита логистична мрежа

Разполагаме със собствени складове и транспортна мрежа, което ни позволява да доставяме продуктите си бързо и ефикасно до клиентите си.

Сертификат IFS Food

От 2022 г. ФАМИЛЕКС е сертифицирана по IFS Food, международен стандарт, гарантиращ безопасността и качеството на хранителните продукти.

> Виж сертификата